Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 info@animatieslatenmaken.nl

Bekijk hier voorbeelden van onze animaties

 • Geavanceerde animatietechniek
 • Animatiestijl: speels zakelijk
 • Uitleggen product of dienst

Geavanceerde animatietechniek

Wil je een animatie laten maken? Dan is animatieslatenmaken.nl de animatiestudio voor jou! Wij leggen dagelijks moeilijke verhalen in een simpel helder animatiefilmpje uit. Dit doen we voor A-merken en voor het MKB. Het is de ideale manier om je product, dienst of je bedrijf uit te leggen. Lange teksten worden allang niet meer gelezen, bezoekers verwachten inmiddels een video of animatie.

Bij het produceren van onze animaties gebruiken wij een geavanceerde animatiestechniek. Dit betekent dat we in deze animatiestijl de karakters alles kunnen laten doen. De karakters kunnen dansen, voetballen, geen enkele beweging is te moeilijk. Ook de expressie van de karakters kunnen we optimaal laten zien. Zo kan elke emotie goed uitgebeeld worden. Het ontwikkelen van een op maat gemaakt karakter is veel werk. Hierdoor is de prijs van onze animaties hoger dan de prijs van onze explanimations.

Is dit niet de animatiestijl die je zoekt? Neem dan contact met ons op! We kunnen animaties in elke animatiestijl maken!

Klik hieronder voor onze explanimations met een basis animatietechniek of onze zakelijke infographics met symbolen en iconen of onze animatie-video’s met een custom made animatiestijl.

Animatiestijl: speels zakelijk

Doordat onze animaties zeer professioneel zijn, sluit de stijl goed aan bij een speels zakelijke uitstraling. Onze “character animators” werken niet alleen aan animaties voor online gebruik maar ook voor televisie. Met deze kennis en ervaring werken zij ook aan jouw animatie. De karakters worden zo ontworpen dat ze voldoen aan jouw wensen. En met de hoogstaande animatietechniek kunnen de karakters optimaal acteren. Zo zorgen wij ervoor dat jouw verhaal voortreffelijk overkomt.

Uitleggen product of dienst

Het ontwikkelen van het karakter en het animeren met de uitgebreide animatietechniek is veel werk. Met een animatie van 1 minuut zijn we tussen de 40 en 60 uur bezig. Bij de tijd van de werkzaamheden is ook het ontwikkelen van het script, voice en muziek inbegrepen. We bieden een volledig pakket. Wil je meer weten over ons productieproces? Scroll dan verder naar beneden op deze pagina!

Contact

Snel meer weten?
Stuur ons dan een bericht!
We nemen onmiddellijk contact met je op.
Bellen mag natuurlijk ook!

Animatieslatenmaken.nl
Keizersgracht 127,
1015 CJ Amsterdam
Tel: 020-488 95 88
Maandag — Zaterdag: 9 am to 18 pm

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons kantoor

  Ons proces voorkomt verrassingen achteraf

  Wij beginnen nooit met animeren voordat jij exact weet wat het gaat kosten. En om een exacte prijsopgave te doen, hebben we het definitieve script nodig. Daarom ontwikkelen wij eerst vrijblijvend het script. Hiervoor hebben we wel wat input van je nodig. Vandaar dat wij vragen of jij in 10 a 15 regels kan beschrijven wat je wil vertellen. Van jouw inhoudelijke input maken onze copywriters een tekstsuggestie voor de voice-over. Deze sturen we ter goedkeuring toe zodat jij kan beoordelen of het inhoudelijk klopt en natuurlijk ook of het een goed verhaal is!

  Wij besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van het script. Het script is namelijk de basis van de animatie. Als het op papier niet klopt dan wordt het nooit een goed filmpje… Wij beelden letterlijk uit wat in de voice-over wordt gezegd, praatje-plaatje. Zo weet jij bij het lezen van het script hoe de animatie eruit gaat zien. En als het script definitief is goedgekeurd kunnen wij de lengte van de animatie bepalen. Omdat wij werken met een prijs per minuut weten wij de definitieve kosten van de animatie. Mocht het boven jouw budget zijn kunnen we altijd nog het script inkorten. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

  Nadat jij akkoord hebt gegeven op de prijs gaan we de karakters ontwikkelen en de voice-over inspreken. Nadat we goedkeuring hebben ontvangen gaan we beginnen met animeren. We streven er naar binnen 2 weken de animatie op te leveren.

  Met video-marketing bereiken wij jouw doelgroep

  Naast creatieven hebben we online-marketeers die alles weten van video-marketing. Zij  zorgen dat jouw animatie of social video gezien wordt door jouw doelgroep. Hiervoor zijn heel veel verschillende strategiën te bedenken. Met behulp van Google of Social Media kunnen zij jouw doelgroep naar een landingspagina met jouw animatie leiden. Maar ze kunnen ook jouw doelgroep rechtstreeks op Facebook of Instagram een formulier laten invullen met hun gegevens.

  Neem contact met ons op als je snel meer wil weten over de mogelijkheden.

  Onze klanten geven ons 5 sterren

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • Wow! This is easy to use.

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.