Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 [email protected]

Animatie maken in onze Animatie Plus stijl

Animatie maken in onze Animatie Plus stijl? Dan is AnimatiesLatenMaken.nl de animatiestudio voor jou! Want wij leggen dagelijks moeilijke verhalen in een simpel helder animatie filmpje uit. Dit doen we onder andere voor A-merken en voor het MKB. Want het is de ideale manier om je product, dienst of je bedrijf uit te leggen. Omdat lange teksten  allang niet meer worden gelezen, bezoekers verwachten inmiddels een video of animatie.

Kijk daarom hieronder een aantal voorbeelden van onze Animatie Plus stijl.

 • Geavanceerde animatietechniek
 • Animatiestijl: speels zakelijk
 • Uitleggen product of dienst

2d animatie maken in onze Animatie Plus stijl

Bij het animatie maken in onze Animatie Plus stijl gebruiken wij een geavanceerde animatiestechniek. Dan kunnen we de karakters alles laten doen. De karakters kunnen bijvoorbeeld dansen, voetballen, aangezien geen enkele beweging te moeilijk is. Ook de expressie van de karakters kunnen we optimaal laten zien. Daarom kan elke emotie goed uitgebeeld worden. Het ontwikkelen van een op maat gemaakt karakter is veel werk. Waardoor de prijs van onze Animatie Plus stijl iets hoger is dan de prijs van onze Animatie Basis stijl.

Bekijk het animatie maken in andere stijlen

Is dit niet de animatiestijl die je zoekt? Neem dan contact met ons op! Want wij kunnen animaties maken in Elke Denkbare Animatiestijl!

Klik hieronder voor onze Animatie Basis stijl met een standaard animatietechniek of onze zakelijke Infographic stijl met symbolen en iconen of op onze Alle Denkbare stijlen met een custom made animatiestijl.

Animatie maken: speels zakelijk

Aangezien onze animaties zeer professioneel zijn, sluit de stijl goed aan bij een speels zakelijke uitstraling. Want onze “character animators” werken niet alleen aan animaties voor online gebruik maar ook voor televisie. Hierdoor hebben zij kennis en ervaring waarmee zij ook aan jouw animatie werken. Want de karakters worden zo ontworpen dat ze voldoen aan jouw wensen. Doordat we een hoogstaande animatietechniek gebruiken, kunnen de karakters optimaal acteren. Waardoor wij ervoor zorgen dat jouw verhaal voortreffelijk overkomt.

Uitleg animatie maken van product of dienst

Aangezien het ontwikkelen van het karakter in de Animatie Plus stijl veel werk is, zijn we voor een animatie maken van 1 minuut tussen de 40 en 60 uur bezig. Immers wij moeten het karakter ontwikkelen en animeren. Ook is bij de tijd van de werkzaamheden het ontwikkelen van het script, voice en muziek inbegrepen. Want wij bieden altijd een volledig pakket. Wil je meer weten over ons productieproces? Scroll dan verder naar beneden op deze pagina!

Klik als je meer wilt weten over wie wij zijn of over het samenstellen van onze prijzen of als je verschillende voorbeelden van onze animatiestijlen wilt zien.

Contact

Snel meer weten?
Stuur ons dan een bericht!
We nemen onmiddellijk contact met je op.
Bellen mag natuurlijk ook!

Animatieslatenmaken.nl
Keizersgracht 127,
1015 CJ Amsterdam
Tel: 020-488 95 88
Maandag — Zaterdag: 9 am to 18 pm

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons kantoor

  Animatie maken

  Ons proces voorkomt verrassingen achteraf

  Als eerste: Animatie maken met goed verhaal

  In de eerste plaats beginnen wij nooit met een animatie maken voordat jij exact weet wat het gaat kosten. Want wij willen graag een exacte prijsopgave geven en daarvoor hebben we het definitieve script nodig. Daarom ontwikkelen wij eerst vrijblijvend het script. Dan hebben we uiteraard wel wat input van je nodig. Hierom vragen wij of jij in 10 a 15 regels kan beschrijven wat je wil vertellen. Daarna maken onze copywriters van jouw inhoudelijke input een tekstsuggestie voor de voice-over. Vervolgens sturen we de tekstsuggestie ter goedkeuring toe zodat jij kan beoordelen of het inhoudelijk klopt en natuurlijk ook of het een goed verhaal is!

  Ten tweede: Weet wat je krijgt bij een animatie maken

  Ter verduidelijking wij besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van het script. Want het script is namelijk de basis van het animatie maken. Als het op papier niet klopt dan wordt het nooit een goed filmpje… Daarom beelden wij letterlijk uit wat in de voice-over wordt gezegd, praatje-plaatje. Dan weet jij bij het lezen van het script hoe de animatie eruit gaat zien. Als het script definitief is goedgekeurd kunnen wij de lengte van de animatie bepalen. Omdat wij werken met een prijs per minuut weten wij de definitieve kosten van het animatie maken. Wanneer de voorgestelde kosten boven jouw budget zijn, kunnen we altijd nog het script inkorten. Dan weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

  Tot slot: Goedkeuring prijsopgave animatie maken

  Nadat jij akkoord hebt gegeven op de prijs gaan we de karakters ontwikkelen en de voice-over inspreken. Wanneer we goedkeuring hebben ontvangen gaan we beginnen met animeren. Want we streven er naar binnen 2 weken de animatie op te leveren.

  Onze klanten geven ons 5 sterren

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !

  • Wow! This is easy to use.

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  Animatie maken door Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.nl

  Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.nl is een ervaren animatiestudio die gespecialiseerd is in 2D- en 3D-animatie. Omdat wij een team van getalenteerde animators hebben die samen hoogwaardige animaties maken die aan jouw behoeften voldoen.

  Kiezen voor Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.nl

  • Ervaring: Doordat we meer dan 15 jaar ervaring in de animatiebranche hebben, weten we wat het is om succesvolle animaties te maken.
  • Kwaliteit: Omdat we de nieuwste technologie en software gebruiken kunnen we animaties maken van hoge kwaliteit .
  • Flexibiliteit: Aangezien we flexibel zijn kunnen we al jouw specifieke behoeften in de animatie verwerken.
  • Betaalbaarheid: Ondanks onze hoge kwaliteit bieden we zeer concurrerende prijzen voor onze diensten.

  Wat voor animaties maken we?

  Alle verschillende soorten animaties voor een breed scala aan toepassingen kunnen we maken, waaronder:

  • Uitleganimaties: Aangezien het vaak lastig is om complexe onderwerpen op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit te leggen.
  • Reclame-animatie:  Waarmee reclame wordt gemaakt onder andere op TV of voor online gebruik.
  • Educatieve animaties: Want hiermee worden kinderen en volwassenen onderwezen.
  • Promotieanimaties: Aangezien je jouw bedrijf of product wil promoten.

  Kosten animatie maken?

  De kosten van een animatie maken variëren afhankelijk van de soort animatie, onder andere de lengte van de animatie en de complexiteit van de animatie zijn bepalend. Omdat wij altijd  een gratis offerte aanbieden op basis van uw specifieke behoeften stellen wij je een aantal vragen. Want dat blijkt onder andere uit de onderdelen van ons proces.

  Een animatiefilmpje maken bij Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.nl

  Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Want wij helpen je graag om jouw animatieproject tot een succes te maken.

  AnimatiesLatenMaken.NL is net als Vastgoedmarketing 50B onderdeel van CU communicatie.