Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 info@animatieslatenmaken.nl

Animatie laten maken

Animatie laten maken door animatieslatenmaken.nl  Voor veel klanten leggen wij dagelijks moeilijke verhalen in een simpel helder animatiefilmpje uit. Het is de ideale manier om je product, dienst of je bedrijf uit te leggen. Lange teksten worden niet meer gelezen, bezoekers verwachten inmiddels een video of animatie. Daarnaast worden animaties goed bekeken waardoor de bezoeker langer op je website-pagina blijft. Google zal daardoor je site als relevant beoordelen waardoor je hoger in de ranking zal komen. En hoe hoger je ranking hoe meer conversie je krijgt op je website. Een goede reden om een animatie te laten maken.

Moeilijk verhaal eenvoudig uitleggen

Animatieslatenmaken.nl heeft jarenlange ervaring met het produceren van animatiefilmpjes en werkt zowel voor A-merken als voor het MKB. Bij ons krijg je een volledig pakket voor vaste kosten per minuut. We zijn een kleine animatiestudio maar hebben alles in huis en kunnen na het inspreken van de voice-over binnen 1 a 2 weken leveren. Zo maken wij het script, de muziek, de voice-over en de animatie helemaal zelf. Om het overzichtelijk te houden hebben we verschillende prijsklassen voor onze animaties. We maken explanimations vanaf €999,- per minuut, infographics en uitleganimaties zoals op deze pagina. Bij de verschillende prijsklassen horen verschillende animatiestijlen. Dat wil niet zeggen dat dit de enige stijlen zijn die we kunnen maken. In principe kunnen we alles maken van South Park tot pen-illustraties alleen hoort daar een ander prijskaartje bij. Kijk voor voorbeelden bij onze animatie-video’s.

Verschil in animatiestijlen

De animatiestijl van onze explanimations is straightforward. In deze animatiefilmpjes worden de karakters eenvoudig maar functioneel geanimeerd. Uiteraard worden de karakters getekend en in beweging gezet. In deze uitleganimaties worden de karakters minder uitbundig geanimeerd. De poppetjes kunnen alles bewegen maar worden met een andere techniek geanimeerd. Hierdoor is het minder werk om een karakter te ontwikkelen waardoor we deze stijl goedkoper kunnen aanbieden dan animatiestijl op deze pagina.

Wanneer je kiest voor de animatiestijl van deze pagina dan ontwikkelen wij speciaal voor jou een aantal animatie poppetjes. Uiteraard is de hoeveelheid afhankelijk van het verhaal. De gezichten van de karakters zullen we uitgebreider animeren dan de andere animatie-stijl. Uiteindelijk is het verschil dat de animatie in de straightforward stijl iets minder expressief is. De emoties zijn minder groot maar dat is voor veel animatie-video’s ook niet nodig.

Benieuwd hoe je animatie zal worden? Wij maken vrijblijvend een script voor je!

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  • Wow! This is easy to use.

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !