Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 info@animatieslatenmaken.nl

Animatie video laten maken

Animatieslatenmaken.nl kan animatie video’s in verschillende soorten stijlen maken. We kunnen in elke stijl animeren. De kosten voor een animatie video in een specifieke stijl kunnen we geven nadat precies duidelijk in welke stijl wij jouw animatie video gaan produceren. Dit komt doordat “een nieuwbakken stijl” volledig moet worden ontwikkeld. Het ontwikkelen van een bijzondere stijl kost veel tijd. De achtergronden en alle rekwisieten moeten allemaal in dezelfde stijl getekend en ontworpen worden. Stel je maar eens een animatie-video voor van een autodealer. De auto’s en de showroom zullen in elke stijl helemaal anders zijn. Of een animatie video van een kantoor, de gebruiksvoorwerpen zoals een computer, muis, pen, koffiebekertjes moeten in een andere specifieke stijl volledig worden aangepast.

Maar natuurlijk moeten ook de karakters worden aangepast. De stijl van de karakters is het starting-point bij het ontwikkelen van een nieuwe stijl. Animatieslatenmaken.nl heeft verscheidene keren op basis van een bestaande huisstijl een animatie video gemaakt. Ook kunnen wij getekende elementen die worden gebruikt in de huisstijl van een organisatie omzetten in een animatie video. De karakters voor deze animatie-video ontwerpen we dan zo dat deze perfect passen bij de voorwerpen en elementen van de huisstijl. Voor de organisatie is het altijd heel gaaf om karakters rond te zien lopen in hun eigen huisstijl.

Animeren van de huisstijl

Veel ondernemers gebruiken illustraties op hun website. De illustraties leggen processen en bedrijfsactiviteiten uit. Deze illustraties zijn vaak goed getekende karakters of symbolen . Echter zijn de karakters en symbolen nog niet in beweging gezet. Animatieslatenmaken.nl wordt vaak gevraagd om de karakters en symbolen tot leven te laten komen in een animatie video. Het resultaat is een doorgevoerde herkenbare consistente huisstijl zowel op de website als in de animatie video’s. Op zo’n manier komt de onderneming zeer professioneel over.

Wat we ook vaak doen… Als wij een animatie video hebben gemaakt dat we daarna de karakters en symbolen aanleveren zodat deze op de website geplaatst kunnen worden. Zo krijg je als onderneming ook een herkenbare consistente huisstijl. En kom je net zo goed professioneel over.

Benieuwd hoe je animatie video zal worden? Wij maken vrijblijvend een script voor je!

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  • Wow! This is easy to use.

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !