Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 [email protected]

Animatie video laten maken in Alle Denkbare stijlen

Animatie video laten maken? Animatieslatenmaken.nl kan animaties in (bijna) alle soorten animatiestijlen maken. Want wij kunnen in elke stijl animeren. Doordat het ontwikkelen van een bijzondere stijl vanaf het begin opgebouwd moet worden, kost het veel tijd. Omdat alle achtergronden en alle rekwisieten allemaal in dezelfde stijl getekend en ontworpen moeten worden. Stel je maar eens een animatievideo voor van een autodealer. Dan zullen de auto’s en de showroom in elke stijl helemaal anders zijn. Maar ook bij een animatie  van een kantoor, de gebruiksvoorwerpen zoals een computer, muis, pen, koffiebekertjes moeten in dezelfde specifieke stijl volledig worden ontworpen. Daaarom kunnen wij de kosten voor een animatie in een specifieke stijl pas geven nadat precies duidelijk is in welke stijl wij jouw animatie gaan produceren. Dit komt doordat “een nieuwbakken stijl” volledig moet worden ontwikkeld.

 • Verschillende animatietechnieken
 • Custom animatiestijl
 • Prijs op aanvraag

Animatie video laten maken: Alle Denkbare animatiestijlen

Maar natuurlijk moeten ook de karakters worden in jouw stijl ontworpen worden. Want de stijl van de karakters is het starting-point bij het ontwikkelen van een nieuwe stijl. Ook heeft Animatieslatenmaken.nl verscheidene keren op basis van een bestaande huisstijl een animatie video gemaakt. Dan kunnen wij getekende elementen die worden gebruikt in de huisstijl van een organisatie omzetten in een animatie video. De karakters voor deze animatie-video ontwerpen we dan zo dat deze perfect passen bij de voorwerpen en elementen van de huisstijl. Voor de organisatie is het altijd heel gaaf om karakters rond te zien lopen in hun eigen huisstijl.

Wil jij een animatie in een specifieke animatiestijl? Neem dan contact met ons op!

Klik hieronder voor onze Animatie Plus stijl met een uitgebreide animatietechniek of onze zakelijke Infographic stijl met symbolen en iconen of onze Animatie Basis stijl met een standaard animatietechniek.

Animatie video laten maken: Custom animatiestijl

Veel ondernemers gebruiken illustraties op hun website waarmee processen en bedrijfsactiviteiten worden uitgelegd. Deze illustraties zijn vaak goed getekende karakters of symbolen . Echter zijn de karakters en symbolen nog niet in beweging gezet. Daarom wordt Animatieslatenmaken.nl vaak gevraagd om de karakters en symbolen tot leven te laten komen in een animatie video. Met als doel om een doorgevoerde herkenbare consistente huisstijl zowel op de website als in de animatie video’s te krijgen. Dan komt de onderneming zeer professioneel over.

Wat we ook vaak doen… Wanneer wij een animatie video hebben gemaakt dat we daarna de karakters en symbolen aanleveren zodat deze op de website geplaatst kunnen worden. Al met al krijg je als onderneming ook een herkenbare consistente huisstijl.

Animatie video laten maken: Prijs op aanvraag

Wanneer wij weten in welke animatiestijl wij jouw animatie moeten gaan maken kunnen we een prijs geven. Vervolgens zullen we zorgen dat jij vooraf precies weet wat de kosten zijn. Om jou een exacte prijs te kunnen geven zullen we eerst wat meer informatie nodig hebben. Neem contact met ons op om snel te weten wat voor jouw “custom made” animatie de kosten zullen zijn.

Klik als je meer wilt weten over wie wij zijn of over het samenstellen van onze prijzen of als je verschillende voorbeelden van onze animatiestijlen wilt zien.

Contact

Snel meer weten?
Stuur ons dan een bericht!
We nemen onmiddellijk contact met je op.
Bellen mag natuurlijk ook!

Animatieslatenmaken.nl
Keizersgracht 127,
1015 CJ Amsterdam
Tel: 020-488 95 88
Maandag — Zaterdag: 9 am to 18 pm

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons kantoor

  Animatie video laten maken:

  Ons proces voorkomt verrassingen achteraf

  Stap 1. Goed verhaal

  In de eerste plaats beginnen wij nooit met animeren voordat jij exact weet wat het gaat kosten. Want wij willen graag een exacte prijsopgave geven en daarvoor hebben we het definitieve script nodig. Daarom ontwikkelen wij eerst vrijblijvend het script. Dan hebben we uiteraard wel wat input van je nodig. Hierom vragen wij of jij in 10 a 15 regels kan beschrijven wat je wil vertellen. Daarna maken onze copywriters van jouw inhoudelijke input een tekstsuggestie voor de voice-over. Vervolgens sturen we de tekstsuggestie ter goedkeuring toe zodat jij kan beoordelen of het inhoudelijk klopt en natuurlijk ook of het een goed verhaal is!

  Stap 2. Weet wat je krijgt

  Ter verduidelijking wij besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van het script. Want het script is namelijk de basis van de animatie. Als het op papier niet klopt dan wordt het nooit een goed filmpje… Daarom beelden wij letterlijk uit wat in de voice-over wordt gezegd, praatje-plaatje. Dan weet jij bij het lezen van het script hoe de animatie eruit gaat zien. Als het script definitief is goedgekeurd kunnen wij de lengte van de animatie bepalen. Omdat wij werken met een prijs per minuut weten wij de definitieve kosten van de animatie. Wanneer de voorgestelde kosten boven jouw budget zijn, kunnen we altijd nog het script inkorten. Dan weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

  Stap 3. Goedkeuring prijsopgave

  Nadat jij akkoord hebt gegeven op de prijs gaan we de karakters ontwikkelen en de voice-over inspreken. Wanneer we goedkeuring hebben ontvangen gaan we beginnen met animeren. Want we streven er naar binnen 2 weken de animatie op te leveren.

  Onze klanten geven ons 5 sterren

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !

  • Wow! This is easy to use.

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  Animatie video laten maken door AnimatiesLatenMaken.nl laten maken

  Heb jij een animatie video nodig om jouw boodschap op een heldere en effectieve manier over te brengen? Dan ben je bij AnimatiesLatenMaken.nl aan het juiste adres. Want wij zijn een ervaren animatiestudio met een team van professionele animators, scriptschrijvers en voice-overs.

  Een animatie video is namelijk een krachtig communicatiemiddel dat je kunt inzetten voor diverse doeleinden, zoals:

  • Je product of dienst uitleggen
  • Een complex onderwerp begrijpelijk maken
  • Je merk of bedrijf promoten
  • Een boodschap overbrengen aan een breed publiek

  Animatie video’s zijn effectief omdat ze:

  • Mensen aandacht trekken
  • Een boodschap op een heldere en begrijpelijke manier overbrengen
  • Een emotionele impact kunnen hebben

  Hoe het werkt?

  Als je een animatie video wilt laten maken door AnimatiesLatenMaken.nl, dan volg je deze stappen:

  1. Contact opnemen

  Wanneer je contact met ons op neemt dan bespreken we wat je wensen zijn. Bovendien helpen we je graag om een animatie video te creëren die perfect bij jouw doelgroep en boodschap past.

  2. Briefing

  Als eerste stellen een briefing op waarin we jouw wensen in detail vastleggen. Dit omvat onder andere:

  • De boodschap
  • De stijl
  • De duur
  • Het budget

  3. Scriptontwikkeling

  Vervolgens gaan we op basis van de briefing een script voor je animatie video schrijven. Aangezien het script is het fundament van je animatie is, zullen we dit zorgvuldig doen.

  4. Voice-over

  Nadat we nauwkeurig samen een voice-over hebben uitgekozen, zullen wij ervoor zorg dragen dat het script goed wordt ingesproken. Vervolgens zullen wij een mp3 ter goedkeuring van de voice-over toesturen.

  5. Animeren

  Pas als het script, de animatiestijl, karakters en voice-over zijn goedgekeurd, gaan we aan de slag met de animatie. Door middel van de nieuwste animatietechnieken brengen we jouw verhaal tot leven.

  Animatie video laten maken: Onze werkwijze

  Wij werken altijd volgens een heldere werkwijze, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We zijn transparant over onze prijzen en houden je op de hoogte van de voortgang van je animatie video.

  Waarom kiezen voor AnimatiesLatenMaken.nl?

  Laat je boodschap op een heldere en effectieve manier overbrengen met een animatie video van AnimatiesLatenMaken.nl!

  Contact

  Ben je geïnteresseerd in een animatie video laten maken door AnimatiesLatenMaken.nl? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  AnimatiesLatenMaken.NL is net als Vastgoedmarketing 50B onderdeel van CU communicatie.