Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 info@animatieslatenmaken.nl

Bekijk hier voorbeelden van animaties in Alle Denkbare stijlen

 • Verschillende animatietechnieken
 • Custom animatiestijl
 • Prijs op aanvraag

Alle Denkbare animatiestijlen

Animatieslatenmaken.nl kan animaties in (bijna) alle soorten animatiestijlen maken. We kunnen in elke stijl animeren. De kosten voor een animatie in een specifieke stijl kunnen we geven nadat precies duidelijk is in welke stijl wij jouw animatie gaan produceren. Dit komt doordat “een nieuwbakken stijl” volledig moet worden ontwikkeld. Het ontwikkelen van een bijzondere stijl kost veel tijd. De achtergronden en alle rekwisieten moeten allemaal in dezelfde stijl getekend en ontworpen worden. Stel je maar eens een animatievideo voor van een autodealer. De auto’s en de showroom zullen in elke stijl helemaal anders zijn. Of een animatie  van een kantoor, de gebruiksvoorwerpen zoals een computer, muis, pen, koffiebekertjes moeten in dezelfde specifieke stijl volledig worden ontworpen.

Maar natuurlijk moeten ook de karakters worden aangepast. De stijl van de karakters is het starting-point bij het ontwikkelen van een nieuwe stijl. Animatieslatenmaken.nl heeft verscheidene keren op basis van een bestaande huisstijl een animatie video gemaakt. Ook kunnen wij getekende elementen die worden gebruikt in de huisstijl van een organisatie omzetten in een animatie video. De karakters voor deze animatie-video ontwerpen we dan zo dat deze perfect passen bij de voorwerpen en elementen van de huisstijl. Voor de organisatie is het altijd heel gaaf om karakters rond te zien lopen in hun eigen huisstijl.

Wil jij een animatie in een specifieke animatiestijl? Neem dan contact met ons op!

Klik hieronder voor onze Animatie Plus stijl met een uitgebreide animatietechniek of onze zakelijke Infographic stijl met symbolen en iconen of onze Animatie Basis stijl met een standaard animatietechniek.

Custom animatiestijl

Veel ondernemers gebruiken illustraties op hun website. De illustraties leggen processen en bedrijfsactiviteiten uit. Deze illustraties zijn vaak goed getekende karakters of symbolen . Echter zijn de karakters en symbolen nog niet in beweging gezet. Animatieslatenmaken.nl wordt vaak gevraagd om de karakters en symbolen tot leven te laten komen in een animatie video. Het resultaat is een doorgevoerde herkenbare consistente huisstijl zowel op de website als in de animatie video’s. Op zo’n manier komt de onderneming zeer professioneel over.

Wat we ook vaak doen… Als wij een animatie video hebben gemaakt dat we daarna de karakters en symbolen aanleveren zodat deze op de website geplaatst kunnen worden. Zo krijg je als onderneming ook een herkenbare consistente huisstijl.

Prijs op aanvraag

Pas als wij weten in welke animatiestijl wij jouw animatie moeten gaan maken kunnen we een prijs geven. Uiteraard zullen we zorgen dat jij vooraf precies weet wat de kosten zijn. Om jou een exacte prijs te kunnen geven zullen we eerst wat meer informatie nodig hebben. Neem contact met ons op om snel te weten wat voor jouw “custom made” animatie de kosten zullen zijn.

Contact

Snel meer weten?
Stuur ons dan een bericht!
We nemen onmiddellijk contact met je op.
Bellen mag natuurlijk ook!

Animatieslatenmaken.nl
Keizersgracht 127,
1015 CJ Amsterdam
Tel: 020-488 95 88
Maandag — Zaterdag: 9 am to 18 pm

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons kantoor

  Ons proces voorkomt verrassingen achteraf

  Wij beginnen nooit met animeren voordat jij exact weet wat het gaat kosten. En om een exacte prijsopgave te doen, hebben we het definitieve script nodig. Daarom ontwikkelen wij eerst vrijblijvend het script. Hiervoor hebben we wel wat input van je nodig. Vandaar dat wij vragen of jij in 10 a 15 regels kan beschrijven wat je wil vertellen. Van jouw inhoudelijke input maken onze copywriters een tekstsuggestie voor de voice-over. Deze sturen we ter goedkeuring toe zodat jij kan beoordelen of het inhoudelijk klopt en natuurlijk ook of het een goed verhaal is!

  Wij besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van het script. Het script is namelijk de basis van de animatie. Als het op papier niet klopt dan wordt het nooit een goed filmpje… Wij beelden letterlijk uit wat in de voice-over wordt gezegd, praatje-plaatje. Zo weet jij bij het lezen van het script hoe de animatie eruit gaat zien. En als het script definitief is goedgekeurd kunnen wij de lengte van de animatie bepalen. Omdat wij werken met een prijs per minuut weten wij de definitieve kosten van de animatie. Mocht het boven jouw budget zijn kunnen we altijd nog het script inkorten. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

  Nadat jij akkoord hebt gegeven op de prijs gaan we de karakters ontwikkelen en de voice-over inspreken. Nadat we goedkeuring hebben ontvangen gaan we beginnen met animeren. We streven er naar binnen 2 weken de animatie op te leveren.

  Onze klanten geven ons 5 sterren

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !

  • Wow! This is easy to use.