Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 info@animatieslatenmaken.nl

Animatie laten maken in het Vlaams

Een animatie laten maken door animatieslatenmaken.nl kan in vrijwel alle talen ook in het Vlaams!  We hebben voor verschillende klanten animaties in een andere taal dan het Nederlands geproduceerd. Vlaams is wel degelijk een andere taal dan Nederlands. Daarom is het belangrijk dat het voice-over script ook daadwerkelijk in het Vlaams wordt ontwikkeld. Nederlands is over het algemeen toch minder sierlijk en ook zijn er veel uitdrukkingen in het Nederlands anders dan in het Vlaams. Daarom zorgen wij dat er extra aandacht aan het ontwikkelen van het script wordt besteed zodat het goed aansluit bij de Vlaamse doelgroep.

Explainer laten maken in het Vlaams

Ook voor de Vlaamse markt ontwikkelen wij animaties, explainers, explanimatios en infographics. Een goede animatie heeft een duidelijke vertelstructuur. In tegenstelling tot een lang feitelijke stuk tekst kan met een animatie een complex verhaal kort, bondig en op een speelse wijze  worden uitgelegd. De structuur van een animatie verschilt niet per land alleen de taal is anders.

We hebben al voor verschillende organisaties en bedrijven in België animatie video’s mogen ontwikkelen. Mocht je interesse hebben neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd hoe je Vlaamse animatie zal worden? Wij maken vrijblijvend een script voor je!

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  • Wow! This is easy to use.

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !