Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 [email protected]

Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL

Animatiestudio Animatieslatenmaken.nl is een energieke animatiestudio in het centrum van Amsterdam. De studio staat bol van creativiteit! Maar zonder een goede strategie heb je niks aan creativiteit. Daarom beginnen wij altijd bij wat je wil vertellen en aan wie. Pas als we dat weten kunnen we beginnen. Nadat de strategie is bedacht gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een passend concept. Want al onze creatieven in de animatiestudio hebben heel wat concepten bedacht en gemaakt voor bijna elke branche. Bovendien hebben onze video-marketeers met hun online-campagnes elke doelgroep weten te vinden!

Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL de copywriters

Onze copywriters hebben jarenlange ervaring met het schrijven van teksten voor A-merken en voor het MKB. Naast een goed verhaal en een goed script mag een goed getekend karakter natuurlijk ook niet ontbreken. Ook hebben onze character animators verschillende televisie producties op hun naam staan. Kortom, we werken voor grote en kleine klanten en hebben voor elk verhaal een beeldende oplossing ondersteunt door een goede voice en muziek.

Creatie

Want zelfs de muziek wordt door ons zelf gecomponeerd, zo zijn er dus nooit problemen met rechten. Terwijl onze creatieven bezig zijn met het maken van de animatie zijn de video-marketeers druk bezig met het opzetten van een goede online-campagne. Wij zorgen er namelijk voor dat je animatie ook door je doelgroep gezien wordt. Maar niet alleen gezien, we zetten hen ook aan tot actie zodat ze contact met je opnemen of je product bestellen.

Wil je ons ontmoeten kom dan langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!

Bekijk hier onze producten

Contact

Snel meer weten?
Stuur ons dan een bericht!
We nemen onmiddellijk contact met je op.
Bellen mag natuurlijk ook!

Animatieslatenmaken.nl
Keizersgracht 127,
1015 CJ Amsterdam
Tel: 020-488 95 88
Maandag — Zaterdag: 9 am to 18 pm

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons kantoor

  Ons proces voorkomt verrassingen achteraf

  Stap 1. Goed verhaal

  In de eerste plaats beginnen wij nooit met animeren voordat jij exact weet wat het gaat kosten. Want wij willen graag een exacte prijsopgave geven en daarvoor hebben we het definitieve script nodig. Daarom ontwikkelen wij eerst vrijblijvend het script. Dan hebben we uiteraard wel wat input van je nodig. Hierom vragen wij of jij in 10 a 15 regels kan beschrijven wat je wil vertellen. Daarna maken onze copywriters van jouw inhoudelijke input een tekstsuggestie voor de voice-over. Vervolgens sturen we de tekstsuggestie ter goedkeuring toe zodat jij kan beoordelen of het inhoudelijk klopt en natuurlijk ook of het een goed verhaal is!

  Stap 2. Weet wat je krijgt

  Ter verduidelijking wij besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van het script. Want het script is namelijk de basis van de animatie. Als het op papier niet klopt dan wordt het nooit een goed filmpje… Daarom beelden wij letterlijk uit wat in de voice-over wordt gezegd, praatje-plaatje. Dan weet jij bij het lezen van het script hoe de animatie eruit gaat zien. Als het script definitief is goedgekeurd kunnen wij de lengte van de animatie bepalen. Omdat wij werken met een prijs per minuut weten wij de definitieve kosten van de animatie. Wanneer de voorgestelde kosten boven jouw budget zijn, kunnen we altijd nog het script inkorten. Dan weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

  Stap 3. Goedkeuring prijsopgave

  Nadat jij akkoord hebt gegeven op de prijs gaan we de karakters ontwikkelen en de voice-over inspreken. Wanneer we goedkeuring hebben ontvangen gaan we beginnen met animeren. Want we streven er naar binnen 2 weken de animatie op te leveren.

  Bekijk hiernaast de stappen van ons productie-proces!

  Klik als je meer wilt weten over wie wij zijn of over het samenstellen van onze prijzen of als je verschillende voorbeelden van onze animatiestijlen wilt zien.

  Deze tevreden klanten gingen je voor:

  Een werkdag bij Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL

  Aangezien wij, de animators van Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL, gepassioneerd zijn over animatie, komen wij al vroeg in de ochtend vrolijk en enthousiast aan op het werk. Want we vinden het heerlijk om samen te werken aan mooie projecten, aldus onze positieve instelling.

  De dag begint allereerst met koffie en een dagbriefing. Daarna bespreken we in de dagbriefing de planning voor de dag en de voortgang van onze projecten. We werken aan een breed scala aan opdrachten voor zowel het MKB als voor A-merken, bijvoorbeeld voor bedrijven in de reclame, de media en de educatie. Dit betekent dat er altijd nieuwe uitdagingen zijn, bijgevolg moeten we goed voorbereid zijn.

  De dagbriefing bij AnimatiesLatenMaken.NL

  Nadat we de dagbriefing hebben ontvangen gaan we aan de slag met onze eigen projecten. Omdat wij gespecialiseerd  zijn in verschillende animatietechnieken, zoals infographics, 2D-animatie en 3D-animatie kunnen veel verschillende soorten animatie maken. We werken dus elke dag aan verschillende soorten animatie voor verscheidene bedrijven, bovendien zijn we altijd op zoek naar nieuwe technieken en trends.

  Daardoor is werk van een animator veelzijdig. Al met al omvat het veel taken zoals brainstormen, storyboard maken, animatie maken, geluid en muziek toevoegen en de animatie afleveren aan de klant. Concluderend is het een uitdagende en leuke baan.

  De verschillende professionals van Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL

  In ons team hebben we verschillende professionals, daardoor is het werk extra uitdagend en leuk. Ook werken we in ons team met een regisseur, een scenarioschrijver, componisten en een geluidstechnicus.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk om een goede samenwerking te hebben met onze klanten. Want we willen ervoor zorgen dat de animatie voldoet aan hun verwachtingen, daarom nemen wij de tijd om goed te luisteren naar hun wensen en om feedback te geven.

  De kracht van animaties

  Als wij met een project klaar zijn, zijn wij trots op het resultaat. Want we vinden het heerlijk om te zien hoe onze animaties mensen aanspreken en vermaken, daarentegen kunnen ze ook een boodschap overbrengen.

  Wij zijn ervan overtuigd dat animatie een krachtig medium is. Animatie kan mensen raken, inspireren en verwonderen, daarmee hopen we een positieve bijdrage te leveren aan jouw bedrijf.

  Het werkklimaat bij Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL

  Het werkklimaat bij AnimatiesLatenMaken.NL is informeel en gezellig. Want wij zijn allemaal gedreven en gepassioneerd over ons werk, daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ook werken wij graag samen en helpen elkaar om het beste resultaat te bereiken.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk om plezier te hebben in ons werk, daarom organiseren wij regelmatig leuke activiteiten, zoals borrels, barbecues en uitstapjes.

  Wij zijn ervan overtuigd dat een goed werkklimaat belangrijk is voor de kwaliteit van ons werk, dus doen wij er alles aan om een fijne werkplek te creëren.

  De toekomst van AnimatiesLatenMaken.NL

  Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL is een groeiende studio. Aangezien wij ons verder willen ontwikkelen als toonaangevende animatiestudio in Nederland, dientengevolge willen wij ons richten op het maken van hoogwaardige animaties voor een breed publiek. Want wij willen ook nieuwe technieken en trends in de animatiewereld omarmen.

  Kortom, wij zijn ervan overtuigd dat AnimatiesLatenMaken.NL een succesvolle toekomst tegemoet gaat. Wij hebben de talenten, de passie en de ambitie om het te maken, dus zullen wij er alles aan doen om onze doelen te bereiken.

  AnimatiesLatenMaken.NL is net als Vastgoedmarketing 50B onderdeel van CU communicatie.