Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 info@animatieslatenmaken.nl

Clickable video laten maken

Clickable video

Clickable video zorgt voor meer conversie! En animatieslatenmaken.nl is trots dat wij clickable video voor jou kunnen realiseren! Zowel voor video’s die met een camera gefilmd zijn als voor animatie. Zo kunnen wij zorgen dat jouw online-video direct conversie oplevert. Clickable video kan je op verschillende manieren inzetten. Je kan bijvoorbeeld een link in je video zetten waarmee direct een app of een software pakket gedownload kan worden. Als je een app of softwarepakket uitlegt in een video is het belangrijk om de kijker aan te zetten tot downloaden. Door het toevoegen van deze call to action in de video zal de conversie aanzienlijk toenemen. Dit geeft de video aanzienlijke meerwaarde. Zo’n uitlegvideo kan je maken met beelden maar het ligt meer voor de hand om dit te doen met animatie. In de uitleganimatie kan je de app of het software pakket uitleggen aan de hand van screenshots. Zo heeft de kijker direct een beeld van de app of het software pakket en kan er direct mee aan de slag.

Voor een webshop is de verkoop van producten essentieel. Door direct vanuit de video een product in het winkelmandje te plaatsen zal de video voor meer verkoop zorgen. Ideaal om zo clickable video in te zetten. De links in de video zorgen ervoor dat je een shoppable video ook wel in video shopping creëert. Het toevoegen van de producten werkt erg goed bij productvideo’s, uitlegvideo’s zoals receptenvideo’s, doe-het-zelf-video’s en promotievideo’s voor concerten of theatervoorstellingen.

Naast het toevoegen van linkjes kunnen we ook in de video om een e-mailadres vragen. We kunnen bijvoorbeeld aan het einde van een uitlegvideo over je product, dienst of je bedrijf aan de kijker de vraag stellen om zijn e-mailadres en telefoonnummer achter te laten voor extra informatie. Zo maak je van je uitlegvideo een marketinginstrument. Niet direct een clickable video maar wel een interactieve video!

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om clickable video in te zetten zoals bijvoorbeeld voor assessments of voor trainingen. Heb je zelf ideeën of heb je vragen neem dan contact met ons op.

We kunnen altijd beginnen met een pilot door jouw best bekeken video’s clickeable te maken!

Onze klanten geven ons 5 sterren

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • Wow! This is easy to use.

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!