Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 [email protected]

Explanimation kosten van €750,- in onze Animatie Basis stijl

Explanimation kosten of explanimation video kosten? Dan is onze Animatie Basis stijl de oplossing. Aangezien deze stijl  goed een product, dienst of proces kan uitleggen. Al met al zijn bezoekers van je site zijn verwend en willen heel makkelijk aan hun informatie komen. Want zij hebben geen zin om lange teksten te lezen. Daarom is de combinatie van tekst en beeld in een explanimation video ideaal om een moeilijk of lastig verhaal eenvoudig uit te leggen. Kijk hieronder naar onze voorbeelden.

 • Technisch basispakket
 • Animatiestijl: speelse karakters
 • Uitleggen product of dienst

Explanimation kosten in de Animatie Basis stijl

In onze Animatie Basis stijl animeren wij met een technisch basispakket. Dat betekent dat de animatiestijl van de explanimation video straightforward is. Doordat in deze explanimations de karakters eenvoudig maar functioneel worden geanimeerd. Toch worden de karakters getekend en in beweging gezet. In tegenstelling tot onze Animatie Plus stijl worden de karakters minder uitbundig geanimeerd. Met behulp van de Animatie Basistechniek kunnen de karakters alles bewegen. Waardoor het minder werk is om een karakter te ontwikkelen waardoor we deze stijl voor onze explanimations tegen een scherpe prijs per minuut  kunnen aanbieden.

Is dit niet de animatiestijl die je zoekt? Neem dan contact met ons op! Want we kunnen animaties in Elke Denkbare Animatiestijl maken!

Klik hieronder voor onze Animatie Plus stijl met uitgebreide animatietechniek of onze zakelijke Infographic stijl met symbolen en iconen of onze Alle Denkbare stijlen met een custom made animatiestijl.

Explanimation video laten maken

explanimation video laten maken
Explanimation video laten maken door Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL
Explanimation video laten maken
Explanimation video laten maken door Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL
Explanimation video laten maken
Explanimation video laten maken door Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL
Explanimation maken
Explanimation maken door Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL
Explanimation maken
Explanimation maken door Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL

Explanimation kosten

De stijlen van de explanimations op deze pagina zijn straightforward, what you see is what you get! Want de ontwerpen karakters helpen jouw verhaal goed uit te leggen. Daardoor kunnen wij een explanimation maken die past bij jouw wensen! Bovendien betekent dat ook, dat heel soms, specifieke situaties niet uitgebeeld kunnen worden in de Animatie Basis stijl van onze explanimations. Bijvoorbeeld een karakter dat moet “street dancen” of een “voetbal hoog moet houden” is te lastig om te maken. Als dat persee moet kunnen we dat wel in de stijl van onze Animatie Plus stijl uitbeelden. Maar dit soort specifieke situaties komen vrijwel nooit voor als we een eenvoudig explanimation maken. Uiteindelijk kunnen we met de speelse karakters altijd iets verzinnen om jouw explanimation goed vorm te geven.

Kosten Explanimation video voor uitleg product of dienst

Om een goede explanimation video in onze Animatie Basis stijl van 1 minuut te produceren heeft de studio tussen de 30 en 40 uur nodig. Want het werk bestaat niet alleen uit het animeren maar ook het ontwikkelen van het script, inspreken van de voice-over, muziek, mixen van het geluid zijn bij deze uren inbegrepen. Wil je ons productieproces weten? Scroll dan verder naar beneden op deze pagina!

Klik als je meer wilt weten over wie wij zijn of over het samenstellen van onze prijzen of als je verschillende voorbeelden van onze animatiestijlen wilt zien.

Contact

Snel meer weten?
Stuur ons dan een bericht!
We nemen onmiddellijk contact met je op.
Bellen mag natuurlijk ook!

Animatieslatenmaken.nl
Keizersgracht 127,
1015 CJ Amsterdam
Tel: 020-488 95 88
Maandag — Zaterdag: 9 am to 18 pm

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons kantoor

  Stappen om een Impactvolle Explanimation Laten Maken

  Explanimation video laten maken bestaat uit een aantal stappen. Want explanimations, ook wel uitleganimaties genoemd, zijn krachtige tools om complexe ideeën eenvoudig en boeiend over te brengen. Daardoor is het voor een bedrijf  dat een product of dienst wil uitleggen of een docent die abstracte concepten begrijpelijk wil maken een goed instrument. Want het laten maken van een effectieve explanimation is zinvol maar heeft ook een strategie en planning nodig. Daarom beschrijven wij in dit artikel  de essentiële stappen die nodig zijn om een overtuigende en informatieve explanimation video te laten creëren.

  Ten eerste explanimation laten maken: Bepaal Je Doel en Doelgroep

  Voordat je begint met een explanimation laten maken, moet je duidelijk definiëren wat je wilt bereiken. Want wat is het hoofddoel van de animatie en wie is je beoogde doelgroep? Ter verduidelijking deze informatie vormt de basis voor de rest van het proces en helpt de makers om een animatie te ontwerpen die effectief aansluit bij je doelgroep.

  Als tweede explanimation laten maken: Ontwikkel een Krachtig Script

  Aangezien het script het fundament van elke goede explanimation video is, is het belangrijk om onze copywriters  een duidelijk en beknopt briefing te geven. Daardoor kunnen wij zorgen dat het script de kernboodschap overbrengt en afgestemd is op het begripsniveau van je doelgroep.

  Ten derde explanimation laten maken: Kies de Juiste Stijl en Toon

  Explanimations kunnen verschillende stijlen hebben, van cartoonachtig tot zakelijk en formeel. Immers, een explanimation voor de consument is anders dan voor een bedrijf. Daardoor is het belangrijk dat de stijl van de explanimation video past bij je merkidentiteit en de boodschap die je wilt overbrengen. Bovendien moet de toon van de explanimation video ook passen bij je doelgroep en merk.

  Als vierde explanimation laten maken : Werk Samen met Professionals

  Het laten maken van een explanimation vereist vaardigheden op het gebied van animatie, ontwerp en geluid. Werk samen met een ervaren animatiestudio die gespecialiseerd is in het creëren van overtuigende explanimations. Bekijk onze portfolio en vraag naar referenties om er zeker van te zijn dat wij de kwaliteit leveren die je nodig hebt v oor je explanimation.

  Ten vijfde explanimation laten maken: Visualiseer met Storyboards

  Voordat de daadwerkelijke animatie begint, is het belangrijk om een storyboard te maken. Dit visuele plan geeft een voorproefje van hoe de animatie zal verlopen, scène voor scène. Het stelt zowel jou als de animators in staat om eventuele aanpassingen te doen voordat de productie begint.

  Als zesde explanimation laten maken: Voeg Professioneel Geluid Toe

  Geluid is een integraal onderdeel van een explanimation. Werk samen met een professionele stemacteur om het gesproken gedeelte van je script op te nemen. Voeg achtergrondmuziek en geluidseffecten toe om de algehele impact van de animatie te vergroten.

  Tot slot explanimation laten maken: Optimaliseer voor Zoekmachines

  Om ervoor te zorgen dat je explanimation goed gevonden wordt, optimaliseer je de bijbehorende tekstuele elementen voor zoekmachines. Gebruik relevante zoekwoorden in de titel, beschrijving en tags. Zorg er ook voor dat de video op een geoptimaliseerd YouTube-kanaal wordt geüpload.

   

  Conclusie

  Het laten maken van een explanimation video is een investering in effectieve communicatie. Door deze stappen te volgen en samen te werken met professionals, kun je een animatie creëren die niet alleen je boodschap helder overbrengt. Maar ook je doelgroep aanspreekt en betrekt. Onthoud dat het proces van explanimation video laten maken een samenwerking is en dat open communicatie met de animators essentieel is voor het behalen van succes.

  Onze klanten geven ons 5 sterren voor explanimation video

  v

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • Wow! This is easy to use.

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  Ons proces voorkomt verrassingen achteraf

  Als eerste: Goed verhaal

  Ten eerste beginnen wij nooit met het animeren van een explanimation voordat we precies weten wat de kosten zullen zijn. Want ons doel is om een nauwkeurige prijsopgave te verstrekken. Daardoor hebben we het definitieve script nodig. Daarom stellen wij voor om eerst vrijblijvend het script voor een explanimation video te ontwikkelen. Natuurlijk hebben we daarvoor enige input van jou nodig. Daarom vragen we of je in 10 tot 15 regels kunt beschrijven wat je wilt overbrengen. Daarna zullen onze copywriters een tekstsuggestie voor de voice-over maken. Vervolgens sturen we deze ter goedkeuring naar jou, zodat je kunt beoordelen of de inhoud correct is en of het een sterk verhaal is!

  Ten tweede: Weet wat voor explanimation wij maken

  Om het duidelijk te stellen, besteden wij veel zorg aan het ontwikkelen van het script, aangezien dit de essentie vormt van de explanimation. Want als het op papier niet klopt, zal het nooit resulteren in een kwalitatieve video. Daarom visualiseren we letterlijk wat er in de voice-over wordt gezegd, een ‘praatje-plaatje’ benadering. Zo krijg je bij het lezen van het script een goed beeld van hoe de explanimation eruit zal zien. Zodra het script definitief is goedgekeurd, kunnen we de lengte van de explanimation bepalen. Aangezien we werken met een prijs per minuut, kunnen we zo de definitieve kosten van de animatie vaststellen. Mocht het voorgestelde budget boven jouw limiet liggen, is er altijd de mogelijkheid om het script in te korten. Daardoor ben je altijd volledig op de hoogte van de situatie.

  Tot slot: Goedkeuring prijsopgave explanimation video laten maken

  Nadat je akkoord hebt gegeven op de prijs, gaan we van start met het ontwikkelen van de karakters en het inspreken van de voice-over. Ook daarna vragen we om jouw goedkeuring. Zodra we jouw goedkeuring hebben ontvangen, beginnen we met het animatieproces. Ons doel is om de animatie binnen 2 weken op te leveren. Zo verloopt het proces van het laten maken van een explanimation video bij animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL.

  Explanimation video laten maken door AnimatiesLatenMaken.nl

  Een explanimation video is een korte animatie die een product of dienst uitlegt. Het is een effectieve manier om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier over te brengen.

  AnimatiesLatenMaken.nl is een animatiestudio die gespecialiseerd is in het maken van explanimations. Want de studio heeft een team van ervaren animators die gebruikmaken van de nieuwste technologieën om hoogwaardige animaties te maken.

  Effect explanimation video laten maken

  Al met al zijn er veel redenen waarom je een explanimation laten maken van AnimatiesLatenMaken.nl zou moeten laten maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Ten eerste, explanimation video effectief communicatiemiddel:

   Ook een explanimation video laten maken is een effectief communicatiemiddel om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier over te brengen. Het is een visuele manier om je product of dienst te presenteren, waardoor het gemakkelijker te begrijpen is voor je publiek.

  • Ten tweede, verhoogde merkbekendheid:

   Bovendien kan een explanimation video laten maken helpen om je merkbekendheid te vergroten. Het is een leuke en informatieve manier om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen van je doelgroep.

  Als derde, verhoogde verkoop:

  Daarnaast kan explanimation video laten maken helpen om je verkoop te verhogen. Het kan jouw potentiële klanten helpen om je product of dienst beter te begrijpen, waardoor ze eerder geneigd zijn om het te kopen.

  Tot slot: Waarom je een explanimation video van AnimatiesLatenMaken.nl moet laten maken

  AnimatiesLatenMaken.nl biedt een breed scala aan animatie-stijlen, waaronder deze basisstijl die simpel een product of dienst uitlegt. Want deze stijl is perfect voor bedrijven die een eenvoudige en effectieve manier willen om hun product of dienst uit te leggen.

  Als u op zoek bent naar een manier om uw product of dienst op een effectieve manier te presenteren, dan is een explanimation laten maken door animatiestudio AnimatiesLatenMaken.nl wellicht een uitstekende keuze.

  AnimatiesLatenMaken.NL is net als Vastgoedmarketing 50B onderdeel van CU communicatie.