Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 [email protected]

Explanimation laten maken in onze Animatie Basis stijl

Explanimation laten maken ? Dan is onze Animatie Basis stijl de oplossing. Aangezien deze stijl  goed een product, dienst of proces kan uitleggen. Al met al zijn bezoekers van je site zijn verwend en willen heel makkelijk aan hun informatie komen. Want zij hebben geen zin om lange teksten te lezen. Daarom is de combinatie van tekst en beeld in een uitlegfilmpje ideaal om een moeilijk of lastig verhaal eenvoudig uit te leggen. Kijk hieronder naar onze voorbelden.

 • Technisch basispakket
 • Animatiestijl: speelse karakters
 • Uitleggen product of dienst

Animatie Basis stijl

In onze Animatie Basis stijl animeren wij met een technisch basispakket. Dat betekent dat de animatiestijl straightforward is. Doordat in deze animatiefilmpjes de karakters eenvoudig maar functioneel worden geanimeerd. Toch worden de karakters getekend en in beweging gezet. In tegenstelling tot onze Animatie Plus stijl worden de karakters minder uitbundig geanimeerd. Met behulpvan de Animatie Basistechniek kunnen de karakters alles bewegen. Waardoor het minder werk is om een karakter te ontwikkelen waardoor we deze stijl tegen een scherpe prijs per minuut  kunnen aanbieden.

Is dit niet de animatiestijl die je zoekt? Neem dan contact met ons op! We kunnen animaties in Elke Denkbare Animatiestijl maken!

Klik hieronder voor onze Animatie Plus stijl met uitgebreide animatietechniek of onze zakelijke Infographic stijl met symbolen en iconen of onze Alle Denkbare stijlen met een custom made animatiestijl.

Explanimation video laten maken

De stijlen van de explanimations op deze pagina zijn straightforward, what you see is what you get! Want ee ontwerpen karakters die helpen jouw verhaal goed uit te leggen. Waardoor wij een uitleg filmpje kunnen maken dat past bij jouw wensen! Dat betekent ook, dat heel soms, specifieke situaties niet uitgebeeld kunnen worden in de Animatie Basis stijl van onze explanimations. Bijvoorbeeld een karakter dat moet “street dancen” of een “voetbal hoog moet houden” is te lastig om te maken.  Als dat persee moet kunnen we dat wel in de stijl van onze Animatie Plus stijl uitbeelden. Maar dit soort specifieke situaties komen vrijwel nooit voor als we een eenvoudig uitleg filmpje maken. Uiteindelijk kunnen we met de speelse karakters altijd iets verzinnen om jouw explanimation goed vorm te geven.

Uitleggen product of dienst

Om een goede explanimation in onze Animatie Basis stijl van 1 minuut te produceren heeft de studio tussen de 30 en 40 uur nodig. Want het werk bestaat niet alleen uit het animeren maar ook het ontwikkelen van het script, inspreken van de voice-over, muziek, mixen van het geluid zijn bij deze uren inbegrepen. Wil je ons productieproces weten? Scroll dan verder naar beneden op deze pagina!

Klik als je meer wilt weten over wie wij zijn of over het samenstellen van onze prijzen of als je verschillende voorbeelden van onze animatiestijlen wilt zien.

Contact

Snel meer weten?
Stuur ons dan een bericht!
We nemen onmiddellijk contact met je op.
Bellen mag natuurlijk ook!

Animatieslatenmaken.nl
Keizersgracht 127,
1015 CJ Amsterdam
Tel: 020-488 95 88
Maandag — Zaterdag: 9 am to 18 pm

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons kantoor

  Ons proces voorkomt verrassingen achteraf

  Stap 1. Goed verhaal

  In de eerste plaats beginnen wij nooit met animeren voordat jij exact weet wat het gaat kosten. Want wij willen graag een exacte prijsopgave geven en daarvoor hebben we het definitieve script nodig. Daarom ontwikkelen wij eerst vrijblijvend het script. Dan hebben we uiteraard wel wat input van je nodig. Hierom vragen wij of jij in 10 a 15 regels kan beschrijven wat je wil vertellen. Daarna maken onze copywriters van jouw inhoudelijke input een tekstsuggestie voor de voice-over. Vervolgens sturen we de tekstsuggestie ter goedkeuring toe zodat jij kan beoordelen of het inhoudelijk klopt en natuurlijk ook of het een goed verhaal is!

  Stap 2. Weet wat je krijgt

  Ter verduidelijking wij besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van het script. Want het script is namelijk de basis van de animatie. Als het op papier niet klopt dan wordt het nooit een goed filmpje… Daarom beelden wij letterlijk uit wat in de voice-over wordt gezegd, praatje-plaatje. Dan weet jij bij het lezen van het script hoe de animatie eruit gaat zien. Als het script definitief is goedgekeurd kunnen wij de lengte van de animatie bepalen. Omdat wij werken met een prijs per minuut weten wij de definitieve kosten van de animatie. Wanneer de voorgestelde kosten boven jouw budget zijn, kunnen we altijd nog het script inkorten. Dan weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

  Stap 3. Goedkeuring prijsopgave

  Nadat jij akkoord hebt gegeven op de prijs gaan we de karakters ontwikkelen en de voice-over inspreken. Wanneer we goedkeuring hebben ontvangen gaan we beginnen met animeren. Want we streven er naar binnen 2 weken de animatie op te leveren.

  Onze klanten geven ons 5 sterren

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • Wow! This is easy to use.

  Explanimation van AnimatiesLatenMaken.nl laten maken

  Een explanimation is een korte animatie die een product of dienst uitlegt. Het is een effectieve manier om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier over te brengen.

  AnimatiesLatenMaken.nl is een animatiestudio die gespecialiseerd is in het maken van explanimations. Want de studio heeft een team van ervaren animators die gebruikmaken van de nieuwste technologieën om hoogwaardige animaties te maken.

  Effect explanimation video

  Al met al zijn er veel redenen waarom je een explanimation van AnimatiesLatenMaken.nl zou moeten laten maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Ten eerste, effectief communicatiemiddel: Ook een explanimation is een effectief communicatiemiddel om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier over te brengen. Het is een visuele manier om je product of dienst te presenteren, waardoor het gemakkelijker te begrijpen is voor je publiek.
  • Ten tweede, verhoogde merkbekendheid: Bovendien kan een explanimation helpen om je merkbekendheid te vergroten. Het is een leuke en informatieve manier om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen van je doelgroep.
  • Tot slot, verhoogde verkoop: Daarnaast kan explanimation helpen om je verkoop te verhogen. Het kan jouw potentiële klanten helpen om je product of dienst beter te begrijpen, waardoor ze eerder geneigd zijn om het te kopen.

  Waarom je een explanimation van AnimatiesLatenMaken.nl moet laten maken

  AnimatiesLatenMaken.nl biedt een breed scala aan animatie-stijlen, waaronder deze basisstijl die simpel een product of dienst uitlegt. Want deze stijl is perfect voor bedrijven die een eenvoudige en effectieve manier willen om hun product of dienst uit te leggen.

  Als u op zoek bent naar een manier om uw product of dienst op een effectieve manier te presenteren, dan is een explanimation laten maken door animatiestudio AnimatiesLatenMaken.nl wellicht een uitstekende keuze.

  AnimatiesLatenMaken.NL is net als Vastgoedmarketing 50B onderdeel van CU communicatie.