Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 info@animatieslatenmaken.nl

Explanimation laten maken

Wil jij een een explanimation laten maken oftewel een uitleg filmpje maken? Wanneer je een product of dienst hebt uit te leggen, kan je er bijna niet meer om heen. Met een explanimation kan je goed een proces uitleggen. Bezoekers van je site zijn inmiddels verwend en willen heel gemakkelijk aan hun informatie komen. Zij hebben geen zin om lange teksten te lezen. Daarom is de combinatie van tekst en beeld in een uitleg filmpje ideaal om een moeilijk of lastig verhaal eenvoudig uit te leggen.

Uitleg filmpje maken

Animatieslatenmaken.nl heeft om het helder te houden verschillende prijsklassen en verschillende stijlen ontwikkeld. Zo hebben we animaties in deze stijl en verschillende animatiestijlen voor onze explanimations. De stijlen van de explanimations op deze pagina zijn straightforward, what you see is what you get! We ontwerpen karakters die helpen jouw verhaal goed uit te leggen. Zo kunnen wij een uitleg filmpje maken dat past bij jouw wensen!

Benieuwd hoe je explanimation zal worden? Wij maken vrijblijvend een script voor je!

Met een explanimation van 1 minuut zijn we ongeveer 27 uur bezig. De karakters voor onze explanimations worden met een andere techniek in beweging gezet dan de karakters van onze uitleganimaties. Dit betekent ook, dat heel soms, specifieke situaties niet uitgebeeld kunnen worden in de stijl van onze explanimations. Denk aan een karakter dat moet “street dancen” of een “voetbal hoog moet houden”.  Als dat persee moet kunnen we dat wel in de stijl van onze animaties uitbeelden. Maar dit soort specifieke situaties komen vrijwel nooit voor als we een eenvoudig uitleg filmpje maken. Uiteindelijk kunnen we altijd iets verzinnen om jouw explanimation goed vorm te geven.

Volledig pakket voor doeltreffende explanimation

Ondanks dat animatieslatenmaken.nl een kleine animatiestudio is hebben we alles in huis. Zo maken wij het script, de muziek, de voice-over en de animatie helemaal zelf. Hierdoor zal je nooit problemen met rechten van de muziek en of de rechten op de stem krijgen. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring zowel met het MKB als met A-merken en hebben voor veel verschillende branches explanimations gemaakt.

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  • Wow! This is easy to use.

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !