Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 info@animatieslatenmaken.nl

Bekijk hier voorbeelden van onze Infographic stijl

 • Uitstraling zakelijk
 • Animatiestijl: iconen en symbolen
 • Gebruikt voor uitleggen proces

Infographic stijl

Infograpic laten maken door animatieslatenmaken.nl? In een infographic kan je in de vorm van een beeldend verhaal cijfers en processen presenteren. Met behulp van symbolen en iconen kunnen wij ingewikkelde processen zakelijk en compact uitleggen. Inmiddels hebben wij verschillende (wetenschappelijke) onderzoeken, onderzoeksrapporten en abstracte processen eenvoudig en helder uitgelegd met infographics.

Het grote voordeel van een infographic is de combinatie van beeld en geluid. Door illustraties met informatie te ontwikkelen en dit in beweging te zetten neemt de hoeveelheid informatie die je kan overbrengen in een korte tijd toe. Door steeds nieuwe informatie te tonen in combinatie met een goede voice-over kan de ontvanger meer informatie verwerken en begrijpen.

Is dit niet de animatiestijl die je zoekt? Neem dan contact met ons op! We kunnen animaties in elke animatiestijl maken!

Klik hieronder voor onze Animatie Basis stijl met een standaard animatietechniek of onze Animatie Plus stijl met uitgebreide animatietechniek of onze Alle Denkbare stijlen met een custom made animatiestijl.

Animatiestijl: iconen en symbolen

Een goede infographic heeft een duidelijke vertelstructuur. In tegenstelling tot een lang feitelijke stuk tekst is een infographic kort en bondig. Het verhaal wordt ingeleid om vervolgens cruciale informatie en gegevens naar voren te brengen en te eindigen met een heldere conclusie op basis van de eerder gegeven gegevens.

Wij geven de infographic helder in jouw eigen huisstijl kleuren vorm zodat het herkenbaar en inspirerend is voor jouw klanten. De infographic zal herkenbare beelden bevatten die jouw klanten zal motiveren om de kennis tot zich te nemen en actie te ondernemen.

Gebruikt voor uitleggen proces

Om een zakelijke infographic van 1 minuut te produceren heeft de studio tussen de 30 en 40 uur nodig. Het werk bestaat niet alleen uit het animeren maar ook het ontwikkelen van het script, inspreken van de voice-over, muziek, mixen van het geluid zijn bij deze uren inbegrepen. Wil je ons productieproces weten? Scroll dan verder naar beneden op deze pagina!

Contact

Snel meer weten?
Stuur ons dan een bericht!
We nemen onmiddellijk contact met je op.
Bellen mag natuurlijk ook!

Animatieslatenmaken.nl
Keizersgracht 127,
1015 CJ Amsterdam
Tel: 020-488 95 88
Maandag — Zaterdag: 9 am to 18 pm

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons kantoor

  Ons proces voorkomt verrassingen achteraf

  Wij beginnen nooit met animeren voordat jij exact weet wat het gaat kosten. En om een exacte prijsopgave te doen, hebben we het definitieve script nodig. Daarom ontwikkelen wij eerst vrijblijvend het script. Hiervoor hebben we wel wat input van je nodig. Vandaar dat wij vragen of jij in 10 a 15 regels kan beschrijven wat je wil vertellen. Van jouw inhoudelijke input maken onze copywriters een tekstsuggestie voor de voice-over. Deze sturen we ter goedkeuring toe zodat jij kan beoordelen of het inhoudelijk klopt en natuurlijk ook of het een goed verhaal is!

  Wij besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van het script. Het script is namelijk de basis van de animatie. Als het op papier niet klopt dan wordt het nooit een goed filmpje… Wij beelden letterlijk uit wat in de voice-over wordt gezegd, praatje-plaatje. Zo weet jij bij het lezen van het script hoe de animatie eruit gaat zien. En als het script definitief is goedgekeurd kunnen wij de lengte van de animatie bepalen. Omdat wij werken met een prijs per minuut weten wij de definitieve kosten van de animatie. Mocht het boven jouw budget zijn kunnen we altijd nog het script inkorten. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

  Nadat jij akkoord hebt gegeven op de prijs gaan we de karakters ontwikkelen en de voice-over inspreken. Nadat we goedkeuring hebben ontvangen gaan we beginnen met animeren. We streven er naar binnen 2 weken de animatie op te leveren.

  Met video-marketing bereiken wij jouw doelgroep

  Naast creatieven hebben we online-marketeers die alles weten van video-marketing. Zij  zorgen dat jouw animatie of social video gezien wordt door jouw doelgroep. Hiervoor zijn heel veel verschillende strategiën te bedenken. Met behulp van Google of Social Media kunnen zij jouw doelgroep naar een landingspagina met jouw animatie leiden. Maar ze kunnen ook jouw doelgroep rechtstreeks op Facebook of Instagram een formulier laten invullen met hun gegevens.

  Neem contact met ons op als je snel meer wil weten over de mogelijkheden.

  Onze klanten geven ons 5 sterren

  • Wow! This is easy to use.

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!