Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 info@animatieslatenmaken.nl

Infographic laten maken

Infograpic laten maken door animatieslatenmaken.nl? In een infographic kan je in de vorm van een beeldend verhaal cijfers en processen presenteren. Met behulp van symbolen en iconen kunnen wij ingewikkelde processen zakelijk en compact uitleggen. Inmiddels hebben wij verschillende (wetenschappelijke) onderzoeken, onderzoeksrapporten en abstracte processen eenvoudig en helder uitgelegd met infographics.

Het grote voordeel van een infographic is de combinatie van beeld en geluid. Door illustraties met informatie te ontwikkelen en dit in beweging te zetten neemt de hoeveelheid informatie die je kan overbrengen in een korte tijd toe. Door steeds nieuwe informatie te tonen in combinatie met een goede voice-over kan de ontvanger meer informatie verwerken en begrijpen.

Infographic om zakelijke informatie over te brengen

Een goede infographic heeft een duidelijke vertelstructuur. In tegenstelling tot een lang feitelijke stuk tekst is een infographic kort en bondig. Het verhaal wordt ingeleid om vervolgens cruciale informatie en gegevens naar voren te brengen en te eindigen met een heldere conclusie op basis van de eerder gegeven gegevens.

Wij geven de infographic helder in jouw eigen huisstijl kleuren vorm zodat het herkenbaar en inspirerend is voor jouw klanten. De infographic zal herkenbare beelden bevatten die jouw klanten zal motiveren om de kennis tot zich te nemen en actie te ondernemen.

Benieuwd hoe je infographic zal worden? Wij maken vrijblijvend een script voor je!

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  • Wow! This is easy to use.

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !