Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 [email protected]

Infographic laten maken in onze Infographic stijl

Infographic laten maken of een infographic op maat nodig? Dan is AnimatiesLatenMaken.nl the place to be! Want in een infographic kunnen wij in de vorm van een beeldend verhaal cijfers en processen presenteren. Met behulp van symbolen en iconen zorgen wij dat ingewikkelde processen zakelijk en compact uitlegd worden. Intussen hebben wij verschillende (wetenschappelijke) onderzoeken, onderzoeksrapporten en abstracte processen eenvoudig en helder uitgelegd met infographics. Kortom, kijk hieronder naar verschillende infographic stijlen.

 • Uitstraling zakelijk
 • Animatiestijl: iconen en symbolen
 • Gebruikt voor uitleggen proces

Infographic laten maken stijl

Zoals te zien is in onze voorbeelden is het grote voordeel van een infographic laten maken de combinatie van beeld en geluid. Doordat illustraties met informatie in beweging gezet worden, neemt de hoeveelheid informatie die je kan overbrengen in een korte tijd toe. Door middel van nieuwe informatie in combinatie met een goede voice-over kan de ontvanger meer informatie verwerken en begrijpen. Want een infographic laten maken zorgt voor een betere verwerking.

Is dit niet de animatiestijl die je zoekt? Neem dan contact met ons op! Want een infographic laten maken kan in elke infographicstijl!

Klik hieronder voor onze Animatie Basis stijl met een standaard animatietechniek of onze Animatie Plus stijl met uitgebreide animatietechniek of onze Alle Denkbare stijlen met een custom made animatiestijl.

Basisstijl met iconen en symbolen

Door middel van een duidelijke vertelstructuur ontstaat een goede infographic. In tegenstelling tot een lang feitelijke stuk tekst is een infographic kort en bondig. Immers, het verhaal wordt ingeleid om vervolgens cruciale informatie en gegevens naar voren te brengen en te eindigen met een heldere conclusie op basis van de eerder gegeven gegevens.

Doordat wij de infographic helder in jouw eigen huisstijl kleuren vormgeven, zal de infographic herkenbaar en inspirerend voor jouw klanten zijn. Ook zal de infographic herkenbare beelden bevatten die jouw klanten zal motiveren om de kennis tot zich te nemen en actie te ondernemen.

Infographic laten maken: uitleggen proces

Al met al duurt een infographic laten maken van een zakelijke infographic van 1 minuut tussen de 30 en 40 uur. Omdat het werk niet alleen uit het animeren bestaat maar ook het ontwikkelen van het script, inspreken van de voice-over, muziek, mixen van het geluid zijn ook deze uren inbegrepen. Wil je ons productieproces een infographic laten maken weten? Scroll dan verder naar beneden op deze pagina!

Klik als je meer wilt weten over wie wij zijn of over het samenstellen van onze prijzen of als je verschillende voorbeelden van onze animatiestijlen wilt zien.

Contact

Snel meer weten?
Stuur ons dan een bericht!
We nemen onmiddellijk contact met je op.
Bellen mag natuurlijk ook!

Animatieslatenmaken.nl
Keizersgracht 127,
1015 CJ Amsterdam
Tel: 020-488 95 88
Maandag — Zaterdag: 9 am to 18 pm

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons kantoor

  Ons proces voorkomt verrassingen achteraf

  Stap 1. Goed verhaal

  In de eerste plaats beginnen wij nooit met animeren voordat jij exact weet wat de infographic gaat kosten. Want wij willen graag een exacte prijsopgave van de infographic geven en daarvoor hebben we het definitieve script nodig. Daarom ontwikkelen wij eerst vrijblijvend het script. Dan hebben we uiteraard wel wat input van je nodig. Hierom vragen wij of jij in 10 a 15 regels kan beschrijven wat je wil vertellen. Daarna maken onze copywriters van jouw inhoudelijke input een tekstsuggestie voor de voice-over. Vervolgens sturen we de tekstsuggestie ter goedkeuring toe zodat jij kan beoordelen of het inhoudelijk klopt en natuurlijk ook of het een goed verhaal is!

  Stap 2. Weet wat je krijgt

  Ter verduidelijking wij besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van het script. Want het script is namelijk de basis van de infographic. Als het op papier niet klopt dan wordt het nooit een goed filmpje… Daarom beelden wij letterlijk uit wat in de voice-over wordt gezegd, praatje-plaatje. Dan weet jij bij het lezen van het script hoe de infographic op maat eruit gaat zien. Als het script definitief is goedgekeurd kunnen wij de lengte van de infographic bepalen. Omdat wij werken met een prijs per minuut weten wij de definitieve kosten van de infographic op maat. Wanneer de voorgestelde kosten boven jouw budget zijn, kunnen we altijd nog het script inkorten. Dan weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

  Stap 3. Goedkeuring prijsopgave

  Nadat jij akkoord hebt gegeven op de prijs van de infographic op maat gaan we de karakters ontwikkelen en de voice-over inspreken. Wanneer we goedkeuring hebben ontvangen gaan we beginnen met animeren. Want we streven er naar binnen 2 weken de animatie op te leveren.

  Onze klanten geven ons 5 sterren

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !

  • Wow! This is easy to use.

  Waarom een infographic laten maken bij animatiestudio AnimatiesLatenMaken.nl

  Allereerst helpt een infographic laten maken als visueel hulpmiddel dat informatie op een duidelijke en informatieve manier presenteert. Daarom is het een infographic laten maken een krachtige manier om jouw publiek te bereiken en je boodschap over te brengen.

  Hierom is AnimatiesLatenMaken.nl een animatiestudio die gespecialiseerd is in het maken van infographics. Want de studio heeft een team van ervaren ontwerpers en animators die gebruikmaken van de nieuwste technologieën om een hoogwaardige infographic op maat te maken.

  Waarom een infographic laten maken?

  Omdat er veel redenen zijn waarom je een infographic van AnimatiesLatenMaken.nl zou moeten laten maken, geven we de belangrijkste voordelen:

  Ten eerste een infographic laten maken, effectief communicatiemiddel: Aangezien een infographic een effectief communicatiemiddel is het goed om in te zetten om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier over te brengen. Daardoor is het een visuele manier om jouw boodschap over te brengen, waardoor het gemakkelijker te begrijpen is voor je publiek.

  Als tweede verhoogde merkbekendheid: Ook kan een infographic laten maken helpen om jouw merkbekendheid te vergroten. Want met behulp van een infographic heb je een leuke en informatieve manier om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen van je doelgroep.

  Ten derde een infographic laten maken, verhoogde verkoop: Bovendien kan een infographic laten maken  ook goed helpen om je verkoop te verhogen. Aangezien het je potentiële klanten kan helpen om je product of dienst beter te begrijpen, waardoor ze eerder geneigd zijn om het te kopen.

  Infographic op maat laten maken

  Omdat AnimatiesLatenMaken.nl een breed scala aan infographic-stijlen biedt, zijn vrijwel alle stijlen mogelijk om een infographic laten maken van basisstijlen tot stijlen met animatie en graphische elementen. Daardoor kunnen we voor alle bedrijven een infographic op maat in de gewenste stijl en prijsklasse maken.

  Als je op zoek bent naar een manier om jouw boodschap op een effectieve manier te presenteren dan is een infographic op maat laten maken bij animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL wellicht een goede keuze.

  Infographic laten maken: hoe inzetten?

  Hier zijn enkele specifieke voorbeelden van hoe infographics kunnen worden gebruikt om je bedrijf te helpen:

  • Ten eerste een infographic laten maken om je producten of diensten te promoten. Omdat een infographic laten maken een geweldige manier kan zijn om je producten of diensten onder de aandacht te brengen van potentiële klanten.  Want je kunt een infographic laten maken om te gebruiken om de voordelen van je producten of diensten te benadrukken, of om je producten of diensten te vergelijken met die van je concurrenten.
  • Als tweede om je bedrijfscultuur te promoten.  Een infographic laten maken kan een leuke en informatieve manier zijn om je bedrijfscultuur te promoten. Daarom kan je bijvoorbeeld een infographic laten maken om te gebruiken om je  missie of visie te delen.
  • Ten derde een infographic laten maken om je merkbekendheid te vergroten: Want een infographic laten maken kan een effectieve manier zijn om je merkbekendheid te vergroten.

  Want AnimatiesLatenMaken.nl kan je helpen om een infographic te maken die perfect is voor jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen!

  AnimatiesLatenMaken.NL is net als Vastgoedmarketing 50B onderdeel van CU communicatie.

  Infographic laten maken getekend
  Infographic laten maken getekend door animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL
  Infographic laten maken in huisstijl
  Infographic op maat laten maken in huisstijl door animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL
  Infographic laten maken met iconen
  Infographic laten maken met iconen door animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL
  infographic laten maken
  Infographic op maat laten maken door animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL
  Infographic laten maken op maat
  Infographic op maat laten maken door animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL