Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 [email protected]

Animatievideo laten maken – Animatiefilmpje

Animatievideo laten maken

animatievideo laten maken

Animatievideo laten maken door animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL

Animatievideo laten maken of animatiefilmpje?

Ben je op zoek naar een effectieve manier om complexe boodschappen kort en helder over te brengen op je doelgroep? Laat dan een animatievideo maken. Animatievideo’s kunnen voor allerlei onderwerpen en in verschillende stijlen ingezet worden. Het maakt niet uit wat je doel is, wij kunnen elke animatievideo maken.

Wil je door middel van een bedrijfsfilm, medewerkers informeren of instrueren? Of wil je juist jouw product of dienst onder de aandacht brengen bij je klanten? Of wil je juist een dienst promoten of je merkbekendheid vergroten? Met een animatievideo is dit allemaal mogelijk. Daarnaast zorgen onze ervaren animatoren ervoor dat het animatiefilmpje die wij op maat voor jou maken, perfect aansluit bij je doelgroep en naadloos past bij jouw communicatieboodschap.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een idee├źn-sessie aan om de verschillende mogelijkheden en animatiestijlen te bespreken.

IDEE├őN -SESSIE

Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken

animatievideo laten maken
Animatievideo laten maken door animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL

Animatievideo laten maken door AnimatiesLatenMaken.NL

Alle medewerkers van Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL zijn creatieve professionals met jaren ervaring die op business-niveau met je mee kunnen denken. Want ons hele team bestaat uit verscheidene experts die allemaal op hun eigen vakgebied gespecialiseerd zijn in het maken van een kwalitatief hoogwaardige animatiefilmpjes. Daarom begint ons werk vooraf al bij het maken van een bedrijfsfilm, we denken direct mee over de insteek, inhoud en animatiestijl van het animatiefilmpje.

Want jij wil niet voor niet voor niets een animatievideo laten maken. Omdat je ongetwijfeld┬á jouw communicatieboodschap zo goed mogelijk hebt doordacht zodat we deze boodschap gezamenlijk kunnen overbrengen op jouw doelgroep om je gewenste doelstelling te behalen. Als je zeker wilt weten dat dat gaat lukkenÔÇŽ Laat dan een animatievideo maken door Animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL

Benieuwd je wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een idee├źn-sessie aan om de verschillende mogelijkheden en animatiestijlen te bespreken.

IDEE├őN-SESSIE

Waarom een Animatievideo laten maken?

Jouw grootste drijfveer om een animatievideo laten maken, is waarschijnlijk om jouw boodschap zo krachtig, duidelijk en effectief mogelijk over te brengen. Daarom kies je voor een animatiefilmpje. Immers, een beeld zegt meer dan duizend woorden. Doordat je met beeld en geluid werkt, kan je met een animatiefilmpje doeltreffend meer vertellen dan alleen met woorden. Ook kan je met een animatiefilmpje je verhaal gemakkelijker vertellen aan mensen met een taalachterstand.

Inmiddels kijken de bezoekers van je website liever naar een animatiefilmpje dan naar een enorme lange tekst. Dus wil jij zeker wilt weten dat jouw boodschap aankomt bij jouw doelgroep? Dan is het een goed idee om een animatievideo te laten maken.

Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken

Als eerste: Wat zijn de kosten van een animatiefilmpje?

Bij AnimatiesLatenMaken.NL zijn de kosten voor een animatievideo laten maken vooraf altijd duidelijk. Want wij beginnen niet met animeren voordat jij weet wat je krijgt en wat dat gaat kosten. Transparantie hebben wij hoog in het vaandel. Omdat onze prijzen afhangen van de animatiestijl, muziek en voice-over kunnen we hieronder geen exacte prijzen geven. Maar we kunnen wel richtprijzen per minuut geven:

Animatie Basis ÔéČ999,- ┬á┬á |┬á┬á┬á Animatie Plus ÔéČ1.499,- ┬á┬á |┬á┬á┬á Infographic ÔéČ999,-

Ten tweede: Wat is de productietijd van een animatievideo laten maken?

AnimatiesLatenMaken.NL streeft ernaar om een animatievideo binnen 10 werkdagen op te leveren. Echter is dit niet altijd mogelijk. Want de productietijd van een animatievideo is afhankelijk van de animatiestijl en de lengte. Nadat het script, animatiestijl, offerte en voice-over is goedgekeurd gaan we beginnen met animeren. Bij een animatievideo van een dikke minuut is jouw animatiefilmpje binnen 2 weken klaar. Mocht je een nog strakkere deadline hebben, dan zorgen wij dat het proces sneller voorloopt.

Als derde: Welke bestanden hebben jullie nodig om te beginnen met het animatiefilmpje?

Als we samen met jou de ÔÇťideeen-sessieÔÇŁ doen wordt al snel duidelijk wat we van je nodig hebben. Dit is bijvoorbeeld:

Logo | Huisstijlguide | Website | zelfgemaakt script/storyboard als inspiratie

Tot slot: Kan een animatiefilmpje in een andere taal?

Dat kan zeker! Want AnimatiesLatenMaken.NL werkt zowel voor nationale als internationale klanten. Ook kunnen we tegenwoordig voice-overs in een andere taal produceren met AI. Dit scheelt enorm in de kosten. Maar we werken ook met native voice-overs en bovendien met native vertalers die de juiste ondertiteling voor je kunnen maken.

animatievideo laten maken

¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ Animatievideo laten maken

Kosten animatievideo laten maken

De kosten voor een animatievideo zijn bij ons vooraf altijd helder en duidelijk. Als jij een offerte krijgt weet je precies, hoeveel betaalt en hoe lang je animatiefilmpje wordt. Want we hanteren vaste all-in tarieven. Daardoor betaal je nooit teveel. Veel andere bureaus geven niet precies aan wat de animatievideo prijs is, maar dat doen wij graag anders. Want wij begrijpen dat jij wilt weten waar je aan toe bent. Daarom zijn onze prijzen altijd inclusief het script en de professionele voice-over.

Animatievideo: Alle Denkbare Stijlen vanaf ÔéČ1999,-

Custom animaties in alle denkbare stijlen zijn over het algemeen het meest uitgebreid en complex. Want het zijn vaak animatievideo stijlen van hoge kwaliteit. Omdat we alles vanaf scratch moeten ontwikkelen is het ontwikkelen van zo’n animatiefilmpje intensief.

De vanaf prijs per minuut voor deze animatiestijl is ÔéČ1999,- voor de eerste minuut animatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een custom animatievideo in alle denkbare stijlen? Vraag dan een idee├źn-sessie aan, we helpen graag!

IDEE├őN-SESSIE

Animatievideo: Animatie Plus ÔéČ1499,-

Onze Cartoonstijl Animatie Plus is bijvoorbeeld geschikt voor een animatiefilmpje dat laat zien hoe jullie werken of hoe een product of dienst werkt. De Animatie Plus is een geavanceerde animatiestijl waarbij we in een animatievideo alles kunnen uitbeelden.

De vanaf prijs voor deze stijl is ÔéČ1499,- voor de eerste minuut animatievideo. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een cartoon Animatie Plus? Wij adviseren je hier graag over in een vrijblijvende idee├źn-sessie.

IDEE├őN-SESSIE

Animatie Basis ÔéČ999,-

Onze cartoonstijl Animatie Basis is de bekendste animatiestijl voor een animatievideo. Doordat we door middel van een basistechniek animeren heeft het de laagste kosten van een animatiefilmpje. Daardoor kunnen we er vlotter aan  werken. De cartoon Animatie Basis stijl is voor het uitleggen van een product of dienst bijvoorbeeld voor MKB bedrijven.

De vanaf prijs voor deze stijl is ÔéČ999,- voor de eerste minuut animatievideo. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor een gratis idee├źn-sessie.

IDEE├őN-SESSIE

Infographic ÔéČ999,-

In de Motion Graphic of Infographic kan je heel goed stap-voor-stap aangeven hoe processen of technieken werken. Wij hebben veel verschillende animatiestijlen voor onze infographics. Want ook een infographic is een animatiefilmpje. Van custom made tot veel gebruikte stijlen. Daarom is de vanaf prijs voor een animatievideo in onze infographicstijl ÔéČ999,- voor de eerste minuut animatie.

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende infographic stijlen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende idee├źn-sessie.

IDEE├őN-SESSIE

Animatievideo: 3D productvideo ÔéČ1999,-

Als je bij ons een 3D productvideo laat maken dan draait alles om jouw product. Wij laten jouw product vanuit alle hoeken zien zodat jij alle belangrijke informatie over je product kan delen. Met een 3D productvideo kan je je product goed uitleggen waardoor het zeer geschikt is als promotievideo. De vanaf prijs voor een 3D productvideo is ÔéČ1999,- voor de eerste minuut animatievideo.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een 3D productvideo? Vraag dan een idee├źn-sessie aan, we helpen graag!

IDEE├őN-SESSIE

┬áTot slot: Medische 2D Animatievideo ÔéČ1999,-

Onze medische animatievideo’s zorgen ervoor dat medici minder vragen krijgen. Want een medische animatievideo zet je meestal in als je pati├źnten de stappen van een operatie wil uitleggen. Hiermee wordt complexe medische informatie begrijpelijk voor de pati├źnt waardoor hij weet wat hem te wachten staat en rustiger zal zijn voor de operatie. Wij zorgen er altijd voor dat jouw medische pati├źntanimatie begrijpelijk en vriendelijk overkomt. De vanaf prijs voor een medische animatievideo is ÔéČ1999,- voor de eerste minuut animatiefilmpje.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor een gratis idee├źn-sessie.

IDEE├őN-SESSIE

animatiefilmpje¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ animatiefilmpje¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ animatiefilmpje¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ animatiefilmpje¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ animatiefilmpje¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ animatiefilmpje¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ animatiefilmpje

animatievideo laten maken
Animatievideo laten maken door animatiestudio AnimatiesLatenMaken.NL

Conclusie: Animatievideo laten maken

Als eerste zullen we zo snel mogelijk je doelstellingen in kaart brengen. Omdat we de juiste vragen stellen zullen we snel tot de kern komen zodat we precies begrijpen waar de animatievideo over moet gaan. Vervolgens zullen we deze informatie omzetten naar de boodschap om daarna een script te ontwikkelen. Afhankelijk van de animatiestijl ontwikkelen we een atoryboard.  Als het script en storyboard naar wens is maken we het animatiefilmpje.

Omdat de boodschap goed over moet komen verdiepen wij ons ook in de doelgroep. Immers, animatievideo’s laten maken voor eigen medewerkers vraagt een andere benadering dan een animatiefilmpje voor nieuwe klanten? Want een andere doelstelling,┬á vraagt om een ander animatiefilmpje.

Nieuwsgierig hoe wij denken dat jouw animatiefilmpje eruit zal komen te zien? Neem dan contact op voor een vrijblijvende idee├źn-sessie.

IDEE├őN-SESSIE
animatie video laten maken Belgie╠ł Vlaams

Vragen over animatievideo laten maken?

Godfried Dhondt
Mede-eigenaar
[email protected]
020-488 95 88

animatiefilmpje¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ animatiefilmpje¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ animatiefilmpje¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ animatiefilmpje¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ animatiefilmpje¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ animatiefilmpje¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ animatiefilmpje

AnimatiesLatenMaken.NL is net als Vastgoedmarketing 50B onderdeel van CU communicatie.

Samenvattend: de 10 voordelen van een animatievideo

– Ten eerste: verhelderen van complexe informatie
– Als tweede: verhogen van betrokkenheid
– Ten derde: unieke visuele stijl
– Als vierde: breed in te zetten
– Ten vijfde: branding
– Als zesde: zowel geschikt voor B2B als B2C
– Ten zevende: relatief snelle productie
– Als achtste: betere retentie en begrip
– Ten negende: goed deelbaar op alle platfomrs
– Tot slot: beter bereik publiek

Zie ook:

Als eerste  Animatie laten maken
Ten tweede 3D product video
Dan de derde   Infographic laten maken kosten
Daarna de vierde   Medische animatie laten maken
Ook de vijfde Animaties laten maken

Tot slot Animatiestudio

3D productanimatie