Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 info@animatieslatenmaken.nl

Maak kennis met de mensen achter animatieslatenmaken.nl

Animatieslatenmaken.nl is een energieke animatiestudio in het centrum van Amsterdam. De studio staat bol van creativiteit! Maar zonder een goede strategie heb je niks aan creativiteit. Daarom beginnen wij altijd bij wat je wil vertellen en aan wie. Pas als we dat weten kunnen we beginnen. Nadat de strategie is bedacht gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een passend concept. De creatieven in de studio hebben heel wat concepten bedacht en gemaakt voor bijna elke branche. En onze video-marketeers hebben met hun online-campagnes elke doelgroep weten te vinden!

Onze copywriters hebben jarenlange ervaring met het schrijven van teksten voor A-merken en voor het MKB. Naast een goed verhaal en een goed script mag een goed getekend karakter natuurlijk ook niet ontbreken. Onze character animators hebben verschillende televisie producties op hun naam staan. Kortom, we werken voor grote en kleine klanten en hebben voor elk verhaal een beeldende oplossing ondersteunt door een goede voice en muziek. Want zelfs de muziek wordt door ons zelf gecomponeerd, zo zijn er dus nooit problemen met rechten. Terwijl onze creatieven bezig zijn met het maken van de animatie zijn de video-marketeers druk bezig met het opzetten van een goede online-campagne. Zo zorgen wij ervoor dat je animatie ook door je doelgroep gezien wordt. En niet alleen gezien we zetten hen ook aan tot actie zodat ze contact met je opnemen of je product bestellen.

Wil je ons ontmoeten kom dan langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!

Bekijk hier onze producten

Contact

Snel meer weten?
Stuur ons dan een bericht!
We nemen onmiddellijk contact met je op.
Bellen mag natuurlijk ook!

Animatieslatenmaken.nl
Keizersgracht 127,
1015 CJ Amsterdam
Tel: 020-488 95 88
Maandag — Zaterdag: 9 am to 18 pm

Klik hier voor de routebeschrijving naar ons kantoor

  Ons productieproces voorkomt verrassingen achteraf

  Wij beginnen nooit met animeren voordat jij exact weet wat het gaat kosten. En om een exacte prijsopgave te doen, hebben we het definitieve script nodig. Daarom ontwikkelen wij eerst vrijblijvend het script. Hiervoor hebben we wel wat input van je nodig. Vandaar dat wij vragen of jij in 10 a 15 regels kan beschrijven wat je wil vertellen. Van jouw inhoudelijke input maken onze copywriters een tekstsuggestie voor de voice-over. Deze sturen we ter goedkeuring toe zodat jij kan beoordelen of het inhoudelijk klopt en natuurlijk ook of het een goed verhaal is!

  Wij besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van het script. Het script is namelijk de basis van de animatie. Als het op papier niet klopt dan wordt het nooit een goed filmpje... Wij beelden letterlijk uit wat in de voice-over wordt gezegd, praatje-plaatje. Zo weet jij bij het lezen van het script hoe de animatie eruit gaat zien. En als het script definitief is goedgekeurd kunnen wij de lengte van de animatie bepalen. Omdat wij werken met een prijs per minuut weten wij de definitieve kosten van de animatie. Mocht het boven jouw budget zijn kunnen we altijd nog het script inkorten. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent.

  Nadat jij akkoord hebt gegeven op de prijs gaan we de karakters ontwikkelen en de voice-over inspreken. Nadat we goedkeuring hebben ontvangen gaan we beginnen met animeren. We streven er naar binnen 2 weken de animatie op te leveren.

  Bekijk hiernaast de stappen van ons productie-proces!

  Deze tevreden klanten gingen je voor: