Keizersgracht 127, 1015 CJ Amsterdam, Nederland
(+31) 20 488 95 88 info@animatieslatenmaken.nl

Social video laten maken

Social video laten maken voor op Facebook, Instagram of LinkedIn? Met een korte social animatie kan jij jouw potentiële klanten contact met jou op laten nemen. Animatieslatenmaken.nl ontwikkelt een concept waarmee meerdere commercials van dezelfde boodschap gemaakt kunnen worden. Net als bijvoorbeeld de grappige commercials van Centraal Beheer, Even Apeldoorn Bellen. In de vorm van een Social Commercial zorgen wij dat je opvalt op Social Media. Aan de commercial voegen we een goede call to action toe. Zo zal je een goede conversie van je social media-campagne krijgen.

Online-campagne met jouw social video

Naast het ontwikkelen van het concept voor de commercial kunnen wij ook de campagne voor je verzorgen. Uiteraard hebben we met het maken van de social commercial al jouw doelgroep bepaald. Deze doelgroep zullen we ook online gaan benaderen. Dit kan op verschillende manieren. We kunnen een campagne opzetten waarbij wij zorgen dat je bezoekers op je site krijgt. Dan zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep via Google of via Social Media op de landingspagina met de Social Video komen. Ook kunnen we een campagne opzetten waarbij na het bekijken van de Social Commercial potentiële klanten hun gegevens in een formulier op Social Media achter laten.

Abonnement Social Video

Animatieslatenmaken.nl weet hoe belangrijk het is om meerdere video’s binnen een concept te ontwikkelen. Daarnaast is het goed om steeds weer met een Social Commercial jouw doelgroep te kunnen verrassen. Zo blijft jouw bedrijf continue onder de aandacht van jouw vaste en potentiële klanten! Daarom heb je bij ons de mogelijk om een abonnement af te nemen. Hierbij kan je kiezen uit maandelijks of twee maandelijks een nieuwe social video tegen een gereduceerd tarief. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd hoe je Social Video zal worden? Wij maken vrijblijvend een script voor je!

  • Great company! We were challenged with explaining a complex market research product and Explainer-Video helped us translate this to an easy-to-understand sales-video for our prospects. Recommend highly!

  • Top creatives forconcepts, copy and online-video.

  • This is 5 stars for me for sure! thanks!

  • Wow! This is easy to use.

  • Onder de bezielende leiding van Godfried Dhondt , loopt CU communicatie en hun webshopcommercials initiatief altijd voorop, Zo nu ook met hun nieuwe project Explainer-video gekoppeld aan Google Merchant. Helemaal up to date en een betere partner kan je niet vinden voor explanimations of animaties !